Text Size
péntek, április 20, 2018
Tel.: 06 1 445 05 95 Mobil: 06 20 555 56 41 info@kemenysegmero.hu
absolute méréstechnika kft
Menü

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatás

Üdvözöljük az Absolute Méréstechnika Kft. keménységmérő.hu oldalán!


Cégünk, az Absolute Méréstechnika Kft. anyagvizsgálati és egyéb műszerek, valamint mérlegek, laboratóriumi készülékek forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik.

Hisszük, hogy a honi ipar szereplőinek kiemelkedő műszaki tartalmú, de elérhető árú mérőberendezésekre van szüksége. Termékkínálatunk kialakításakor elsődleges szempont, hogy kiemelkedő ár/érték arányú berendezéseket forgalmazzunk, de képesek legyünk az egyedi, legmagasabb szintű műszaki igény kielégítésére is.

Cégünk dinamikus fejlődése jól mutatja, hogy Ügyfeleink felismerik törekvésünket az adott feladatra legmegfelelőbb berendezés kiválasztására. Hozzáértéssel és több mint tíz éves tanácsadási, oktatási és szerviz tapasztalattal segítjük ügyfeleinket.
Az Innovatest Europe BV. mára Európa egyik legfontosabb keménységmérő gyártójává vált. Kiemelkedő minőségű, friss műszaki megoldásokat felsorakoztató asztali keménységmérő berendezései Hollandiában készülnek. Az Innovatest folyamatosan frissíti keménységmérő kínálatát, az egyszerű súlyterheléses, analóg Rockwell műszertől a kutatói igényeket is túlszárnyaló, univerzális, zárthurkos vezérlésű, automatikus lenyomat értékelést végző csúcs kategóriás műszerekig. Sikerük nem csak a technológiai piacvezető szerepben, de az ehhez társuló rendkívül versenyképes árakban is rejlik. Az Innovatest hordozható műszer palettájának jelentős része a TIME GROUP méltán elismert műszereiből kerül ki, melyeknek kizárólagos európai forgalmazója.

A német cég kínálatában szépen kidolgozott, magas szintű szolgáltatásokat kínáló visszapattanásos keménységmérők, illetve Shore keménységmérők szerepelnek. Gyors szállítás, kedvező ár és hosszú élettartam teszi a Sauter GmbH.-t egyik legfontosabb partnerünkké.Tovább a berendezésekre Tovább az elméleti háttérre